Klinika dentare “TriDont” , e vendosur në tre pika në Shqipëri dhe Kosovë fillimet e saja i ka që nga viti 1988.
Që prej asaj dite deri më sot falë punës së palodhur dhe profesionalizmit, u bë një ndër klinikat lider në fushen e Ortodoncise dhe jo vetem.
Vit pas viti klinika u rrit dhe u modernizua për të ardhur në ditët e sotme akoma më e plotesuar si në staf, ashtu edhe në shërbime.

Klinika dentare “TriDont” , e vendosur në tre pika në Shqipëri dhe Kosovë fillimet e saja i ka që nga viti 1988.
Që prej asaj dite deri më sot falë punës së palodhur dhe profesionalizmit, u bë një ndër klinikat lider në fushen e Ortodoncise dhe jo vetem.
Vit pas viti klinika u rrit dhe u modernizua për të ardhur në ditët e sotme akoma më e plotesuar si në staf, ashtu edhe në shërbime.

SHËRBIMET

Ortodonci


♦ Diagnostifikim

♦ Parandalim

♦Korigjimin e dhëmbëve ose nofullave të dëmtuara.

Estetikë

♦ Faseta estetike kompoziti , E-max
ose Porcelani per estetike maksimale

♦ Shtrëngimi i dhëmbëve i shoqëruar me përmirësim të pamjes së fytyrës.

Endodontikë

♦ Merret me pulpën e dhëmbëve dhe indet që rrethojnë rrënjët e një dhëmbi.

♦Kursimin apo shpëtimin e dhëmbëve

Kirurgji

♦ Heqja e dhëmballëve të pjekurisë

♦Implantet e dhëmbëve

♦Gingivektomi

Ortodonci


♦ Diagnostifikim

♦ Parandalim

♦Korigjimin e dhëmbëve ose nofullave të dëmtuara.

Estetikë

♦ Faseta estetike kompoziti , E-max ose Porcelani per estetike maksimale

♦ Shtrëngimi i dhëmbëve i shoqëruar me përmirësim të pamjes së fytyrës.

Endodontikë

♦ Merret me pulpën e dhëmbëve dhe indet që rrethojnë rrënjët e një dhëmbi.

♦Kursimin apo shpëtimin e dhëmbëve

Kirurgji

♦ Heqja e dhëmballëve të pjekurisë

♦Implantet e dhëmbëve

Gingivektomi

Misioni ynë

Misioni ynë është të ndihmojmë pacientët tanë të jetojnë të shëndetshëm me një buzëqeshje të sigurt e me vetëbesim. Mision të cilin e realizojmë më së miri në saj të stafit të specializuar në universitetet më të mira evropiane, e me shumë eksperiencë, ndërsa ju garantojmë shërbimet më të mira falë teknologjisë dhe aparaturave bashkëkohore që klinika disponon.

NA VIZITONI